• Construcció de sostres de fusta

  sostres de fusta

  Sostres de fusta. A qualsevol sostre hi podem col.locar fusta, ja sigui un sostre recte o amb pendent (com el de sota una teulada). Construim i muntem sostres de fusta exteriors i interiors. Abans de col.locar-hi la fusta, ens podem plantejar la possiblilitat de posar-hi algún tipus de aïllant tèrmic. En els sostres hi podem col.locar tant fusta massissa, com derivats de fusta. Els sostres es poden revestir amb fusta tant si son sostres interiors, com exteriors. En els lavabos també es poden posar sostres de fusta, amb barnissos d'exterior.

 • Sostres de fusta per porxos

  sostres de fusta
 • Sostre de fusta

  sostres de fusta
 • Sostres rústics de fusta

  sostres de fusta

  Sostres de fusta rústics: Es poden construir sostres de fusta d'estil rústic. Per donar aquest acabat més rústic utilitzem bigues amb cantos no tant rectes, es a dir, amb petites imperfeccions. El matxembrat de fusta no hauria de estar tan ben lijat com en altres ocasions. De aquesta manera, aconseguim donar als sostres de fusta un aspecte totalment rústic. A la fusta d'aquests sostres rústics, els hi podem donar barnis, o els hi podem donar un tractament a poro obert.

 • Sostres de fusta per lavabos

  sostres de fusta

  Sostres de fusta per a lavabos. Als banys d'una casa també hi podem construir sostres de fusta. Només cal recobrir-los amb barnissos d'exterior, resistents a la humitat. Els lavabos amb sostre de fusta son càlids i acollidors. Som nosaltres mateixos, els que donem el color a la fusta i la barnissem. Fem servir fusta d'alta qualitat i amb bons acabats. Tenim un equip de muntadors especialitzats en el muntatge dels nostres productes, ja siguin sostres de fusta, casetes, garatges i teulades.