RusticOsona

Construcció de sostres de fusta

Sostres de Fusta


Sostres de fusta. A qualsevol sostre hi podem col.locar fusta, ja sigui un sostre recte o amb pendent (com el de sota una teulada). Construim i muntem sostres de fusta exteriors i interiors. Abans de col.locar-hi la fusta, ens podem plantejar la possiblilitat de posar-hi algún tipus de aïllant tèrmic. En els sostres hi podem col.locar tant fusta massissa, com derivats de fusta. Els sostres es poden revestir amb fusta tant si son sostres interiors, com exteriors. En els lavabos també es poden posar sostres de fusta, amb barnissos d'exterior.


Sostres de fusta per porxos

Sostres de fusta per porxos


Sostre de fusta

Sostres de fusta


Sostres rústics de fusta

Sostres rústics de fusta


Sostres de fusta rústics: Es poden construir sostres de fusta d'estil rústic. Per donar aquest acabat més rústic utilitzem bigues amb cantos no tant rectes, es a dir, amb petites imperfeccions. El matxembrat de fusta no hauria de estar tan ben lijat com en altres ocasions. De aquesta manera, aconseguim donar als sostres de fusta un aspecte totalment rústic. A la fusta d'aquests sostres rústics, els hi podem donar barnis, o els hi podem donar un tractament a poro obert.


Sostres de fusta per lavabos

Sostres de fusta per lavabos


Sostres de fusta per a lavabos. Als banys d'una casa també hi podem construir sostres de fusta. Només cal recobrir-los amb barnissos d'exterior, resistents a la humitat. Els lavabos amb sostre de fusta son càlids i acollidors. Som nosaltres mateixos, els que donem el color a la fusta i la barnissem. Fem servir fusta d'alta qualitat i amb bons acabats. Tenim un equip de muntadors especialitzats en el muntatge dels nostres productes, ja siguin sostres de fusta, casetes, garatges i teulades.

Rustic Osona Fusteria especialista en estructures de fusta: porxos i pèrgoles, casetes de fusta etc.

Avis Legal | Politica de privacitat | Política de cookies

Disseny

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.