RusticOsona

Casetes de fusta per terrasses

Casetes de fusta per terrasses


Caseta de fusta per terrasses. Son molt comunes en llocs urbans, sobretot en vivendes que disposen duna terrassa mitjanament gran tot i que també construim casetes de fusta en terrasses més petites. La construcció de casetes de jardí en terrasses i àtics no suposa cap problema. Totes les casetes de fusta, siguin per terrasses o bé per a jardins, poden tenir la teulada a una aigua o a dues aigues. En aquest últim cas, les dues tenen una pendent. Disposem d'una carta de colors per triar el color que mes us agradi.


Casetes per terrassa fetes a mida

Casetes per terrassa fetes a mida


Caseta de fusta construida en una terrassa. Aquesta, en el sostre de fusta i conte ailament de alta densitat. El color de la caseta l’escull el nostre client. Les parets son de 34mm de gruix, fetes de fusta massissa. Son casetes de fusta solides i duraderes.


Casetes de fusta a mida

Casetes per terrassa fetes a mida


Casetes de fusta a mida per a una terrassa. Aquestes casetes de fusta están fetes integrament a mida. Tenen la teulada amb una sola pendent. Nosaltres mateixos ens ocupem del trans port del material, i del muntatge. Si fa falta una grua per portar el material a dlat un atic, nosaltres mateixos ens ocupem de tot. Tenim un equip especialitzat per al montatge de casetes de fusta a mida.


Casetes fusta mida terrassa

Rustic Osona Fusteria especialista en estructures de fusta: porxos i pèrgoles, casetes de fusta etc.

Avis Legal | Política de cookies